Zoeken
A A A
headerbeeld

Lid worden van de NPV

Steun de NPV en word lid!

Tarieven
Het NPV-lidmaatschap kost € 17,50 per kalenderjaar, jongeren tot 25 jaar betalen € 12,50. Als een ander persoon op hetzelfde adres al lid is van de NPV, kunt u gezinslid worden voor € 12,50 per jaar. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel) van uw lidmaatschapsgeld van de NPV. Lees hier welke verzekeraars een lidmaatschap vergoeden.

Ledenvoordeel
Als lid ontvangt u vier keer per jaar ons ledenmagazine ZORG. Daarnaast profiteert u van tal van ledenvoordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op uw zorgverzekering bij Pro Life, korting op vitamines en voedingssupplementen bij De Roode Roos en korting op een bezoek aan Corpus – reis door de mens. Bekijk de ledenvoordelen.»

ANBI
De NPV is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan de NPV zijn mogelijk aftrekbaar van de belasting.

Hoe gaat de NPV om met mijn persoonsgegevens?
De persoonsgegevens die wij van u vragen, worden zorgvuldig geregistreerd in een ledenbestand en alleen verwerkt voor doeleinden die passen bij het lidmaatschap van de NPV. Lees hier de privacyverklaring van de NPV. Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de doeleinden die in de verklaring worden genoemd.


Ja, ik word lid van de NPV

Aanmelding nieuw lid

  • Lidmaatschap

    De persoonsgegevens die wij van u vragen, worden zorgvuldig geregistreerd in een bestand en alleen verwerkt voor doeleinden die passen bij het lidmaatschap van de NPV . Lees hier de privacyverklaring van de NPV.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.