headerbeeld

Word lid

Steun de NPV en word lid!

Tarieven
Het NPV-lidmaatschap kost € 17,50 per kalenderjaar, jongeren tot 25 jaar kunnen lid worden van Way of Life en betalen € 12,50. Als een ander persoon op hetzelfde adres al lid is van de NPV, kunt u gezinslid worden voor € 12,50 per jaar. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel) van uw lidmaatschapsgeld van de NPV. Lees hier welke verzekeraars een lidmaatschap vergoeden.

Ledenvoordeel
Als lid ontvangt u vier keer per jaar ons ledenmagazine ZORG. Daarnaast profiteert u van tal van ledenvoordelen.  Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op uw zorgverzekering bij Pro Life, korting op vitamines en voedingssupplementen bij De Roode Roos, korting op een bezoek aan Corpus en korting op een maaltijdbox bij Marley Spoon.
Bekijk de ledenvoordelen»

ANBI
De NPV is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw contributie en eventuele giften aan de NPV zijn mogelijk aftrekbaar van de belasting.

Hoe gaat de NPV om met mijn persoonsgegevens?
De persoonsgegevens die wij van u vragen, worden zorgvuldig geregistreerd in een ledenbestand en alleen verwerkt voor doeleinden die passen bij het lidmaatschap van de NPV. Lees hier de privacyverklaring van de NPV.  Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de doeleinden die in de verklaring worden genoemd.

LET OP! Als u de NPV machtigt de contributie af te schrijven van uw rekening, moet u na het invullen van het digitale formulier nog het machtigingsformulier invullen dat u per e-mail krijgt toegestuurd.

Ja, ik word lid van de NPV

Aanhef*

Voorletters*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Straat*

Huisnummer*

Huisnummertoevoeging

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Geboortedatum*

Lidmaatschap*

Wilt u lokaal actief worden voor de NPV?*

Door wie bent u op het lidmaatschap geattendeerd?

Betaling*

IBAN-rekeningnummer

Toestemmingsverklaring* Ik geef de NPV toestemming mijn gegevens te verwerken en te gebruiken om mij in de toekomst te informeren over het lidmaatschap en (fondsenwervende) activiteiten van de NPV.