Zoeken
A A A
Aanvragen Levenswensverklaring

Aanvragen Levenswensverklaring

In de NPV-Levenswensverklaring legt u uw wil rond (medische) zorg vast voor later. Via het onderstaande formulier kunt u de NPV-Levenswensverklaring bestellen.

Zo werkt het
Hebt u na het lezen van de informatie over de Levenswensverklaring besloten dat deze verklaring bij u past? Dan is het belangrijk dat u eerst een vertegenwoordiger zoekt en bespreekt of hij/zij deze rol op zich wil nemen. Daarna kunt u de wilsverklaring aanvragen.

Informatiemap
Na het aanvragen ontvangt u een informatiemap. Daarin zitten meerdere exemplaren van de wilsverklaring: voor uzelf, uw arts, uw vertegenwoordiger(s) en de NPV. In de map vindt u ook een helder stappenplan om de verklaring in gebruik te nemen en informatiebrochures voor u en uw vertegenwoordiger. Verder zit er een Levenswenspas in. Die kunt u altijd bij u dragen, zodat mensen weten dat u een wilsverklaring hebt.

De kosten

  • De NPV-Levenswensverklaring kost eenmalig € 25,-.
  • Om de verklaring aan te vragen is het nodig dat u NPV-lid bent. U kunt zich via het aanvraagformulier meteen aanmelden als lid. Als echtpaar is het voldoende dat u één lidmaatschap hebt. De contributie is € 17,50 per jaar. Het lidmaatschap geeft u allerlei voordelen.
  • Pro Life Zorgverzekeringen vergoedt de kosten van de NPV-Levenswensverklaring.

Het aanvragen
Met het onderstaande formulier vraagt u de Levenswensverklaring aan. Wilt u de verklaring liever op papier aanvragen, of hebt u nog vragen? Neem dan contact op met (0318) 54 78 88.

Ook interessant voor u?

ZORG

ZORG

ZORG: het actuele ledenblad van de NPV ZORG is het nieuws- en verenigingsblad…

meer info
Digitale keuzehulp 20 wekenecho

Digitale keuzehulp 20 wekenecho

Jullie verwachten een kindje en staan voor de keuze om een 20 wekenecho…

meer info
Reanimatie, wat is de juiste keuze?

Reanimatie, wat is de juiste keuze?

NPV

De laatste jaren krijgen steeds meer patiënten de vraag: ‘Wilt u bij een hartstilstand…

€ 2,55(Incl. 21% BTW en bezorgkosten) meer info