Zoeken
A A A
headerbeeld

Bijeenkomst ‘Vruchtbaarheid en (hulp bij) zwanger worden’

omgaan met verminderde vruchtbaarheid

De bijeenkomst van 1 april is vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus GEANNULEERD. We informeren zo spoedig mogelijk over het vervolg.

 

De NPV organiseert een aantal bijeenkomsten over vruchtbaarheid en (hulp bij) zwanger worden. De NPV biedt in deze bijeenkomsten toerusting aan mannen en vrouwen hoe je samen een weg kunt vinden en keuzes maken in het omgaan met een wens om zwanger te worden.

Wat kun je verwachten?

Wanneer?

In 2020 staat er een bijeenkomst gepland op:

De bijeenkomst wordt gehouden in Veenendaal in het pand van de NPV (Kerkewijk 115). Per bijeenkomst is plaats voor maximaal 20 personen. Bij alle bijeenkomsten is er gelegenheid tot napraten met deskundigen.

Kosten

De kosten zijn € 10,- per persoon (€ 20,- per stel). Je kunt dit bedrag tijdens de bijeenkomst betalen d.m.v. een machtiging. De kosten zijn inclusief koffie en thee tijdens de bijeenkomst. Als je verzekerd bent bij Pro Life is de bijeenkomst gratis. Als een van beiden niet bij Pro Life is verzekerd, vragen we je dit aan te geven in het veld ‘opmerkingen’. Je betaalt dan voor één persoon. Dit bedrag betaal je ook tijdens de bijeenkomst d.m.v. een machtiging.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Ali van Dijk via (0318-54 78 88) of acvandijk@npvzorg.nl.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je automatisch een antwoordbevestiging op het e-mailadres dat je hebt ingevuld.

(Vanwege annulering van de eerstvolgende bijeenkomst is het aanmeldformulier tijdelijk niet beschikbaar. Wil je graag informatie over een nieuwe bijeenkomst of het vervolg? Stuur dan een e-mail naar acvandijk@npvzorg.nl