Zoeken
A A A
headerbeeld

Steun de NPV

Al 35 jaar komt de NPV op voor kwetsbaar mensenleven. Door te praten met de politiek, door regelmatig in kranten te publiceren, door persoonlijk advies bij medisch-ethische vragen en door praktische hulp thuis.

Wilt u dit werk steunen? Dat kan op verschillende manieren: door het geven van een (periodieke) gift, door lid te worden of door de NPV op te nemen in uw testament.

Lid worden

Uw lidmaatschap van de NPV is van grote waarde. Samen met de andere leden maakt u van de NPV een sterke organisatie die in de samenleving kan opkomen voor de zorg voor het leven. Het leven is waardevol en dat mag iedereen weten.

Door uw lidmaatschap steunt u individuele hulp aan mensen die geconfronteerd worden met levensbelangrijke keuzes aan het begin en einde van het leven. Ook maakt u hulp mogelijk bij mensen thuis of hulp aan mantelzorgers. Dankzij uw steun kan de NPV ook meedenken met beleidsmakers en politici.

Lidmaatschap kost  € 17,50 per jaar. Jongeren tot 25 jaar betalen slechts € 12,50 per jaar.

Ja, ik wil lid worden

Geef een gift

Maak direct online uw gift over voor de NPV. De NPV is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift is daarom mogelijk aftrekbaar van de belasting. U kunt uw gift ook overmaken op ING bank NL11 INGB 0004 7118 88.

Ik wil een gift geven

Geef een periodieke gift

Wilt u de NPV voor langere tijd steunen? Dan is de periodieke schenking de voordeligste manier. Met een periodieke schenking steunt u de NPV vijf jaar of langer met een gift. Voor de NPV is dit prettig omdat zij dan weet welke inkomsten zij mag verwachten en voor u is het prettig omdat u de gift kunt aftrekken. Uw belastingvoordeel kan oplopen tot wel 52%!

Voor een periodieke schenking is geen notariële akte nodig. Wel verzoeken wij u het formulier Overeenkomst periodieke gift in geld in te vullen, te printen, te ondertekenen en op te sturen naar de NPV, Postbus 178, 3904 AD Veenendaal. De NPV zal de overeenkomst vervolgens ook ondertekenen en zal het deel voor de schenker naar u retourneren.

Fonds Advieslijn

Met het NPV-Consultatiepunt en het NPV-Spreekuur willen wij blijvend dag en nacht bereikbaar en beschikbaar zijn. Dit willen we graag gratis blijven doen. Maar gratis is niet kosteloos. Steunt u deze advieslijnen? Het kost € 17,50 om deze beide lijnen een uur bereikbaar te laten zijn. Hoeveel uur neemt u voor uw rekening?

Steun Fonds Advieslijn

Fonds Advieslijn

Ik neem de NPV op in mijn testament

Dankzij uw nalatenschap kan de NPV in de toekomst vanuit een Bijbelse visie antwoorden blijven geven aan de nieuwe generatie en zich blijven inzetten voor de bescherming van kwetsbaar leven.

Meer informatie over nalaten aan een goed doel? Vraag gratis de informatiebrochure aan of neem contact op met Eline Borgdorff, medewerker nalatenschappen, via (0318) 54 78 88 of via info@npvzorg.nl.

Ik neem de NPV op in mijn testament