Zoeken
A A A
headerbeeld

Schatzoeken

De NPV voert vanaf september 2018 campagne tegen eenzaamheid en vóór waardig ouder worden. Op onze speciale campagnepagina kunt u meer lezen over deze actie die samen met de ondernemers gehouden wordt. Ook ziet u daar inspirerende voorbeelden. U kunt mee doen!

Bestel het boekje op deze pagina.

Aansluiten bij deze campagne
Wilt u zelf, als gezin, of als kerk aan de slag om meer verbinding te brengen in uw kerk en omgeving, onder meer tussen de verschillende generaties? Dan is dit (werk)boekje Schatzoeken iets voor u/jou!

Bekijk de preview van hoofstuk 1  en bestel hieronder alvast dit gratis boekje.

Werkboekje Schatzoeken
De campagne wordt gehouden rond het werkboekje Schatzoeken. Begin september geeft de NPV dit uit. Veel mensen lopen aan tegen de vraag: ik wil wel verbinding zoeken met anderen, maar hoe dan? Schatzoeken geeft hiervoor praktische handvatten en oefeningen. Doel van dit boekje is om zowel binnen als buiten de kerkelijke gemeente verbinding tussen mensen te bevorderen en zicht te krijgen op ieders gaven en talenten.

 

Hoe werkt het?
Schatzoeken is gratis aan te vragen voor iedereen die met het onderwerp eenzaamheid aan de slag wil en bereid is ‘de schat in de ander’ te zoeken. Je kunt zelf met het boekje aan de slag, maar ook als kerk, als vereniging, of bijvoorbeeld als gezin. Alles is mogelijk. De NPV zal deze methode verder vooral gaan inzetten via haar 2800 vrijwilligers en via de bij de NPV aangesloten kerken.

Ondersteuning
Wanneer je met een groep met Schatzoeken aan de slag gaat, kan de NPV aan 10 groepen extra begeleiding en ondersteuning bieden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop in je gemeente, of coaching en meedenken in je project. Wees er dus snel bij en laat ons weten met welke groep je iets wilt doen!

Ik wil een boekje bestellen

Uw gegevens worden verwerkt conform het privacyreglement van de NPV. Vragen met een * zijn verplichte vragen.

Uw gegevens
Aanhef*
Voorletters*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Wij zouden u graag bellen om te horen over uw ervaringen met dit boekje en om u een vrijblijvende aanbieding over de NPV te doen. Als u dat wilt, kunt u hier uw telefoonnummer invullen:
Telefoonnummer

Zonder e-mailadres kan dit formulier niet worden verstuurd.
E-mail*

Uw bestelling
Hoeveel boekjes wilt u bestellen?*

Wilt u ook een poster bestellen om op te hangen in een kerk, school of verenigingsgebouw?*

Hoeveel posters wilt u bestellen?

Kunt u vertellen wat uw plannen zijn met dit boekje? Hiermee kunnen we anderen weer inspireren.

Dit boekje wordt u gratis aangeboden door de NPV-Ondernemers.

Extra
Ik wil kans maken op extra begeleiding binnen mijn kerk of vereniging om met Schatzoeken aan de slag te gaan.*

Indien ja, de groep die ik voor ogen heb om dit mee te doen is

Ik ben al lid van NPV*

Ik wil een boekje bestellen

Gratis! Dankzij ondernemers

Een aantal ondernemers uit ons netwerk heeft het mogelijk gemaakt dat wij het boekje Schatzoeken in groten getale gratis kunnen verspreiden. Het is onderdeel van een brede campagne voor waardig ouder worden (en tegen eenzaamheid), die wordt gesteund door deze ondernemers.

 

Betaalt u de verzendkosten?

De ondernemers maken het uitgeven van Schatzoeken mogelijk. Misschien wilt u ons helpen de verzendkosten te drukken? We zijn blij met elke financiële bijdrage. Zo kunnen we nog meer boekjes verspreiden en actiegroepen ondersteunen.

Gevonden wat u zocht?

De NPV is er om u van goede informatie te voorzien. Wilt u ons helpen om daar ook in de toekomst mee door te kunnen gaan?

Steun de NPV en doneer nu online!