Zoeken
A A A
headerbeeld

Vrijwilliger worden bij de NPV in Liesveld

Vrijwilliger worden bij de NPV?

Vrijwilligers

Voor het werk van de NPV in Liesveld zijn vrijwilligers nodig. Vrijwilligerswerk kan bestaan uit het bieden van praktische hulp of het geven van advies, maar ook zijn er mensen nodig die met ons mee willen denken over de te organiseren activiteiten binnen Liesveld.

Heeft u of heb jij interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij onze NPV-afdeling? Meld u/je dan aan via telefoonnummer 0184-785228. Samen met u of met jou bespreken we welke taken bij u/jou passen en waar u/jij graag aan zou willen meewerken.

Bestuursleden gezocht!

De NPV in Liesveld is hard op zoek naar nieuwe bestuursleden! Ben je enthousiast om mee te werken aan het doel van de NPV in Streefkerk, Groot-Ammers, Nieuwpoort en Langerak? Wil je graag meepraten over ethische kwesties en je stem laten horen binnen de gemeente Molenwaard? Vind je het leuk om activiteiten te organiseren zoals lezingen en voorlichtingsbijeenkomsten? Ben je bereid om ongeveer 4 keer per jaar te vergaderen?
Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan via telefoonnummer 0184-785228.

We verzorgen ook vrijwillige terminale thuishulp in Liesveld.

Sinds december bieden we ook Vrijwillige Terminale Thuishulp aan. Hier is een mooie brochure over geschreven met alle informatie die u nodig heeft. Een lokale krant schreef een artikel over dit project.

Terug naar de algemene pagina over de NPV in Liesveld.