Zoeken
A A A
headerbeeld

NPV Renswoude actief tijdens NLdoet 2017

Op 10 maart was NPV Renswoude actief tijdens NLdoet 2017. Bestuursleden en vrijwilligers gingen op 10 maart aan de slag bij de bejaardenwoningen aan de Beukenlaan, zeemden ramen, gingen aan het werk met ragebollen, stoffers en veegden stoepjes.

Voor de NPV een mogelijkheid om de vrijwillige thuishulp handen en voeten te geven. De NPV Renswoude zet zich in met veel vrijwilligers voor de vrijwillige thuishulp waarbij wij mantelzorgers willen ontlasten of tijdelijk vervangen.

Mensen kunnen ook een beroep doen voor hulp bij boodschappen of vervoer naar het ziekenhuis. NLdoet was weer een mooie mogelijkheid om dit stukje werk onder de aandacht te brengen. Om zo praktisch iets voor een ander te kunnen betekenen.

nldoet RenswoudeOok bracht de burgemeester, Petra Doornenbal, nog een bezoek aan de Beukenlaan, wat door de bewoners als heel bijzonder werd ervaren.  Even een luisterend oor voor een soms wat eenzame oudere is een welkom geschenk, zorgen werden gedeeld en een bemoedigend woord werd achtergelaten.

Het weer was in dit vroege voorjaar een extra geschenk, de zon scheen volop. En zo werd het een geslaagde dag,  zowel voor de bewoners van de beukenlaan als voor ons als NPV.

U kunt hier meer lezen over de vrijwillige thuishulp in Renswoude

Terug naar de algemene pagina van NPV Renswoude