Terugblik: Algemene Ledenvergadering en NPV-lezing 2021

22 mei 2021

Op donderdag 20 mei 2021 hebben de Algemene Ledenvergadering en de NPV-lezing plaatsgevonden op het landelijk bureau in Veenendaal. Een aantal bestuursleden en medewerkers was aanwezig en belangstellenden konden meekijken en -doen via een livestream.

Tijdens de Algemene ledenvergadering werden de bestuursleden de heer drs. P.A.M. (Peter) Broeders en mevrouw drs. S. (Stevien) Treur herkozen. Daarnaast werd het jaarverslag 2020 vastgesteld.

Na de Algemene Ledenvergadering volgde zoals gebruikelijk de NPV-lezing. De heer prof. dr. M.A. van Willigen, bijzonder hoogleraar Bijbeluitleg Vroege Kerk aan de Theologische Universiteit Apeldoorn, hield een lezing over ‘Respect voor het menselijk leven in de oudheid en in het vroege christendom.’ Hij sprak ook over aanmoedigende lessen voor de christenen van vandaag. Het was mogelijk om via de chatfunctie van de livestream vragen te stellen.

Wij kijken terug op een fijne en goede avond, ondanks de afstand die er is. De NPV dankt u hartelijk voor uw bijdrage en belangstelling! Het is mogelijk om de lezing hier terug te kijken.

Terugblik: Algemene Ledenvergadering en NPV-lezing 2021

Instead of show do a slideDown function