headerbeeld

NPV-Levenswensverklaring

Uw wensen vastgelegd voor later

‘Ik ben voor natuurlijk sterven, zonder eindeloos doorbehandelen. Daarom heb ik een Levenswensverklaring laten opstellen door de NPV.’
Kees van der Staaij, fractievoorzitter SGP

De NPV-Levenswensverklaring is een wilsverklaring; een document voor momenten waarop u niet meer kunt aangeven wat uw wensen zijn. Bijvoorbeeld als u ernstig ziek wordt of door voortschrijdende dementie. De NPV-Levenswensverklaring is gebaseerd op het Bijbelse beginsel dat het leven waardevol is en dus bescherming verdient.

Mensen hebben deze vragen over de NPV-Levenswensverklaring:

Wat staat er in de NPV-Levenswensverklaring?

In de NPV-Levenswensverklaring staan de volgende uitgangspunten:

NPV-Levenswensverklaring aanvragen

Via onderstaande link kunt u de NPV-Levenswensverklaring aanvragen:
Vraag hier uw NPV-Levenswensverklaring aan

U kunt de uitgebreide brochure ook aanvragen via (0318) 54 78 88. Wij sturen u dan een brochure toe met daarin een aanvraagformulier.

Contact
Meer informatie over de NPV-Levenswensverklaring vindt u in de brochure. Heeft u vragen waarop u in de brochure geen direct antwoord vindt of wilt u met iemand doorpraten of de NPV-Levenswensverklaring iets voor u is? Bel dan van van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.30 met de NPV, tel. (0318) 54 78 88.

Heeft u een urgente vraag over behandelbeslissingen bij mensen die hun wil zelf niet meer kenbaar kunnen maken? Belt u dan met het NPV-Consultatiepunt (0318) 54 78 78. Zeven dagen in de week en 24 uur per dag zijn onze professioneel geschoolde medewerkers beschikbaar om met u mee te denken bij dringende vragen rondom het begin of einde van het leven.

Ik ben voor natuurlijk sterven, zonder eindeloos doorbehandelen. Daarom heb ik een Levenswensverklaring laten opstellen door de NPV.

Kees van der Staaij, fractievoorzitter SGP