headerbeeld

Ledenvoordelen

Als lid van de NPV kunt u – naast de spreekuren en de vrijwilligershulp van de NPV – gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Bij veel ledenvoordelen hebt u uw NPV-relatienummer nodig. U vindt dit relatienummer op de contributiebrief die u jaarlijks eind januari ontvangt.

Vergoeding van uw lidmaatschap
De NPV is lid van de Patiëntenfederatie Nederland, de koepelorganisatie voor patiëntenorganisaties. Een aantal zorgverzekeraars, waaronder Pro Life, vergoedt (een deel van) uw lidmaatschapsgeld van de NPV. Lees hier welke verzekeraars een lidmaatschap vergoeden.

CORPUS - reis door de mens

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!

Uw voordeel
€5,- korting op de entreeprijs op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie daarvan) op de bezoekdatum. U betaalt geen €18,25, maar €13,25. Er is géén beperking op het aantal personen dat via een NPV-lidmaatschap met korting naar binnen mag.

Bestel uw kaarten via deze link: http://corpusexperience.nl/booking.html#!/npv (kies de optie ‘Voucher met korting’).

CORPUS - reis door de mens

Ups & Downies

Ups&Downies is het enige lunchcafé in Veenendaal dat tevens dagbesteding geeft aan mensen met een verstandelijke beperking. Naast heerlijke broodjes en salades biedt Ups&Downies dagelijks een eigen High Tea. Ook cake en taart wordt vers in eigen keuken gebakken. De deelnemers ontvangen u graag in ons sfeervolle lunchcafé in het hartje van Veenendaal.

Uw voordeel
Op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u bij het bestellen van de huisgemaakte taart van de week een gratis kopje koffie of thee naar keuze.

Meer informatie»

Ups & Downies

Brownies & Downies

Brownies & Downies: de naam zegt het. Het eerste verwijst naar de lekkernij die hier standaard bij de koffie hoort en het tweede naar het personeel dat ze maakt en serveert.

Uw voordeel
Oss: Op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid 20% korting op een bestelling bij Brownies & Downies in Oss, met uitsluiting van alcoholische drankjes.

Tiel: Op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid bij bestelling van een taartje bij Brownies & Downies in Tiel een gratis kopje koffie.

Oosterhout: Op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid bij bestelling van een taartje bij Brownies & Downies in Oosterhout een gratis kopje koffie of thee.

Zwolle: Op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid bij bestelling van een taartje bij Brownies & Downies in Zwolle een gratis kopje koffie of thee.

Binnenkort volgen er meer vestigingen van Brownies & Downies waar u korting kunt krijgen.

Brownies & Downies

Wat is goed? Medische ethiek voor elke dag

Wil ik een 20-wekenecho?
Wil ik mijn organen na mijn dood afstaan?
Wil ik nog gereanimeerd worden?
Wat is goed?

Vragen op het terrein van medische ethiek vinden we vaak ingrijpend en ingewikkeld. Waar vind je antwoorden? Wat zegt de Bijbel? Er spelen zoveel belangen en er zijn zoveel factoren die meegewogen moeten worden. Door informatie en uitleg te geven bij tal van medisch-ethische onderwerpen wil Wat is goed? de lezer helpen bewust te worden en antwoorden te vinden op situaties en vragen die zich elke dag in de praktijk kunnen voordoen.

Uw voordeel
Als lid van de NPV kunt u Wat is goed? bestellen voor € 12,50 in plaats van € 15,-. Deze korting geldt alleen bij een bestelling via onze website.

Bestel Wat is goed?»

Wat is goed? Medische ethiek voor elke dag

Pro Life zorgverzekeringen

Pro Life, dat betekent: voor het leven. Pro Life ziet het leven als een wonder, een geschenk van God. Pro Life vergoedt geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen en biedt toegang tot christelijke zorg.

Uw voordeel
NPV-leden kunnen gebruikmaken van de collectiviteitskorting die de NPV heeft afgesproken met Pro Life. U kunt korting krijgen op de basisverzekering en de aanvullende pakketten. Daarnaast vergoedt Pro Life uw lidmaatschap van de NPV als u aanvullend verzekerd bent. De kosten voor de NPV-Levenswensverklaring worden ook vergoed als u verzekerd bent bij Pro Life Zorgverzekeringen.

 

Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl of bel (033) 422 81 88.

Pro Life zorgverzekeringen

Solcon

Een van de 10 principes van internetprovider Solcon is ‘Vertrouwen in God, in onze organisatie, in het leven en in elkaar.’ Solcon werkt vanuit christelijke normen en waarden en is gericht op hoge service, klantgerichtheid en veiligheid voor haar gebruikers. In 2015 kwam Solcon als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond met een testoordeel van 8,2. Klanten beoordeelden de kwaliteit van Solcon’s internet als zeer goed en hadden maar weinig last van storingen.

Uw voordeel
NPV-leden kunnen gebruik maken van het NPV-ledenvoordeel: 12 maanden gratis het internetfilter van Solcon t.w.v. € 35,40. Deze korting geldt ook voor NPV-leden die al een Solcon-abonnement hebben en een wijziging/uitbreiding willen aanbrengen in hun pakket. Voorwaarde: tonen of invullen van uw unieke NPV-relatie/lidnummer (zie uw contributiebrief).

Meer informatie en aanmelden»

Solcon

NPV-Levenswensverklaring

U wilt graag zelf kenbaar maken wat er moet gebeuren als u dit door plotselinge ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt. Dit kan in de NPV-Levenswensverklaring. De NPV-Levenswensverklaring is een document voor momenten waarop u uw eigen belangen niet meer kunt behartigen. In de verklaring staat welke uitgangspunten volgens u moeten meetellen bij de medische besluitvorming. Zo weten ook degenen die uw belangen behartigen wat u belangrijk vindt. Ook legt u vast wie uw vertegenwoordiger is.

De NPV-Levenswensverklaring is gebaseerd op de christelijke visie dat het leven beschermwaardig is. Met de verklaring wijst u actieve levensbeëindiging af.

Uw voordeel
De NPV-Levenswensverklaring is exclusief voor NPV-leden en kost €25,-.

Meer informatie en aanvragen» 

NPV-Levenswensverklaring

Marley Spoon

Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij u thuis, zodat u snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet. Iedere week kunt u kiezen uit nieuwe recepten. De bestellingen van de box kunt u zelf plannen, zodat u met ons kookt wanneer het u uitkomt. Kies voor de ‘Classic Box’ voor 2 personen, of voor de familiebox, met gerechten voor het hele gezin.

Uw voordeel
Als NPV-lid krijgt u 50% korting op uw 1e maaltijdbox, ongeacht welke box. Hiervoor heeft u een kortingscode nodig, die u hier kunt opvragen. U ontvangt de kortingscode dan direct in uw mailbox.

Vraag de kortingscode aan»

Marley Spoon

Restaurant Smakelijck

Bij restaurant Smakelijck in Putten vindt u een unieke menukaart. Wij zijn er van overtuigd  dat eten zijn oorspronkelijke waarde en smaak terugkrijgt wanneer je bij het bereiden ervan bij de basis blijft. Puur dus! Daarom worden de gerechten bereid zonder toevoegingen van E-nummers, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en geraffineerde suikers.

Uw voordeel

U krijgt als lid van de NPV een 3-gangenmenu voor € 27,50 in plaats van € 32,50 op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie daarvan) op de bezoekdatum. Deze actie geldt voor 2 personen. Het 3-gangenmenu bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een nagerecht.

Meer informatie en reserveren»

Restaurant Smakelijck

Hof van Putten – hotel en zaalverhuur

Even helemaal tot rust komen op het mooiste plekje van de Veluwe. Gun uzelf een ontspannen vakantie; geniet van de natuur en kom los van de zorgen van alledag. Hof van Putten is het hotel en zalencentrum naast restaurant Smakelijck.

Uw voordeel

Als lid van de NPV krijgt u korting bij Hof van Putten; 10% op een overnachting (logies en ontbijt) in de periode van 1 april 2017 t/m 30 september 2017 en 20% op een overnachting (logies en ontbijt) in de periode van 1 oktober 2017 t/m 15 december 2017. Hiervoor heeft u een kortingscode nodig, die u hier kunt opvragen. Deze actie is geldig in 2017 en is op basis van actiebeschikbaarheid, per lidmaatschap en niet geldig in combinatie met andere acties.

Vraag de kortingscode aan»

Hof van Putten – hotel en zaalverhuur

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

NPV-leden kunnen met korting producten zoals vitaminen en voedingssupplementen aanschaffen bij postorderbedrijf De Roode Roos. Als u voor het eerst bestelt bij De Roode Roos dient u een betaalbewijs van uw NPV-lidmaatschap mee te sturen.

Meer informatie»

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

SamSam – Hartverwarmende Groene Energie

Ontvang via energieleverancier SamSam een scherpe korting op uw groene energie én steun daarmee ook het voortbestaan van de NPV-Advieslijn! SamSam kiest uitsluitend voor in eigen land opgewekte, duurzame energie. Deze energie wordt geleverd door Hollandse boeren, die deze energie zelf opwekken met behulp van zon en wind.

Voor uw overstap ontvangt SamSam een vergoeding van de energieleverancier. Deze vergoeding deelt SamSam met goede doelen.

Meer informatie en aanmelden»

SamSam – Hartverwarmende Groene Energie

Let's help – (letsel)schadedienst

De advocaten en medewerkers van Let’ s help zijn gespecialiseerd in het voeren van discussies over aansprakelijkheid en schade.

Uw voordeel
NPV-leden kunnen voor deskundig advies contact opnemen met Let’s help, de letselschadedienst uitgevoerd door BVD advocaten. Als u dat wilt komen ze daarvoor bij u thuis voor overleg.

Meer informatie»

Let's help – (letsel)schadedienst

Intenz Nationaal Gezondheidsplan

Een van de voorwaarden voor een goede gezondheid is regelmatig bewegen. Intenz Nationaal Gezondheidsplan biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding te beginnen met actief bewegen door middel van onder meer fitness.

Uw voordeel
Als lid van de NPV krijgt u een gratis fitheidsanalyse in het fitnesscentrum van uw keuze. Deze analyse wordt na 6 maanden herhaald om uw vorderingen te meten. De analyses hebben een gemiddelde waarde van € 35,- per test. Ook hoeft u geen inschrijfkosten te betalen en heeft u een korte abonnementstermijn van 6 maanden. Deze voordelen gelden alleen bij een abonnement voor ‘onbeperkt sporten per week’. De overige kortingen verschillen per aangesloten fitnessgelegenheid/sportschool.

Met uw unieke NPV-relatienummer kunt u gebruikmaken van de aangeboden kortingen. Alle thuiswonende gezinsleden mogen voor deze korting gebruik maken via één NPV-lidmaatschap. Bijna heel Nederland is gedekt. Mocht een fitnessgelegenheid in uw buurt nog niet aangesloten zijn, neemt u dan contact op met Intenz Nationaal Gezondheidsplan.

Meer informatie en inschrijven» 

Intenz Nationaal Gezondheidsplan