Zoeken
A A A
headerbeeld

Ledenvoordelen

Als lid van de NPV kunt u – naast de spreekuren en de vrijwilligershulp van de NPV – gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Bij veel ledenvoordelen hebt u uw NPV-relatienummer nodig. U vindt dit relatienummer op de contributiebrief die u jaarlijks eind januari ontvangt.

Vergoeding van uw lidmaatschap
De NPV is lid van de Patiëntenfederatie Nederland, de koepelorganisatie voor patiëntenorganisaties. Een aantal zorgverzekeraars, waaronder Pro Life, vergoedt (een deel van) uw lidmaatschap van de NPV. Lees hier welke verzekeraars een lidmaatschap vergoeden.

De NPV-Levenswensverklaring

Uw wil vastgelegd voor later
In elk leven kan een moment komen dat iemand zijn wil niet meer kan aangeven. Door een ongeluk bijvoorbeeld, of door langzaam voortschrijdende dementie. Voor die momenten is er de NPV-Levenswensverklaring, met heldere uitgangspunten voor de zorg bij ziekte of sterven. Gebaseerd op het christelijke beginsel dat leven waardevol is en bescherming verdient. Zo weet de arts wat u wilt. In deze wilsverklaring wijst u ook een vertegenwoordiger aan. Die kan met uw behandelaars overleggen over passende zorg. Een geruststellend idee.

Uw voordeel
De NPV-Levenswensverklaring is voor NPV-leden en kost € 25,-.

De NPV-Levenswensverklaring

CORPUS - reis door de mens

In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!

Uw voordeel
€5,- korting op de entreeprijs op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie daarvan) op de bezoekdatum. U betaalt geen €18,25, maar €13,25. Er is géén beperking op het aantal personen dat via een NPV-lidmaatschap met korting naar binnen mag.

Bestel uw kaarten telefonisch via (071) 751 02 00 en vermeld dat u NPV-lid bent.

CORPUS - reis door de mens

Brownies & Downies

Brownies & downieS: de naam zegt het. Het eerste verwijst naar de lekkernij die hier standaard bij de koffie hoort en het tweede naar het personeel dat ze maakt en serveert.

Uw voordeel:
Brownies & downieS Tiel: Op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid bij bestelling van een taartje bij Brownies & Downies in Tiel een gratis kopje koffie.

 

Brownies & Downies

Lekker vertrouwd in Oss

Bij lunchrestaurant ‘Lekker vertrouwd‘ wordt gewerkt met lokale ingrediënten en streekproducten. Eigenaar en kok Patrick Passage werkt samen met zijn personeel (met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan uw heerlijke lunch.

Voordeel:

Op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid 20% korting op een bestelling bij ‘Lekker vertrouwd in Oss‘, met uitsluiting van alcoholische drankjes.

Lekker vertrouwd in Oss

Pro Life zorgverzekeringen

Pro Life, dat betekent: voor het leven. Pro Life ziet het leven als een wonder, een geschenk van God. Pro Life vergoedt geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen en biedt toegang tot christelijke zorg.

Uw voordeel
NPV-leden kunnen gebruikmaken van de collectiviteitskorting die de NPV heeft afgesproken met Pro Life. U kunt korting krijgen op de basisverzekering en de aanvullende pakketten. Daarnaast vergoedt Pro Life uw lidmaatschap van de NPV als u aanvullend verzekerd bent. De kosten voor de NPV-Levenswensverklaring worden ook vergoed als u verzekerd bent bij Pro Life Zorgverzekeringen.

 

Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl of bel (033) 422 81 88. Voor informatie over declareren van uw NPV-contributie, klik hier.

Pro Life zorgverzekeringen

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

NPV-leden kunnen met korting producten zoals vitaminen en voedingssupplementen aanschaffen bij postorderbedrijf De Roode Roos. Als u voor het eerst bestelt bij De Roode Roos dient u een betaalbewijs van uw NPV-lidmaatschap mee te sturen.

Meer informatie»

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

Let's help – (letsel)schadedienst

De advocaten en medewerkers van Let’ s help zijn gespecialiseerd in het voeren van discussies over aansprakelijkheid en schade.

Uw voordeel
NPV-leden kunnen voor deskundig advies contact opnemen met Let’s help, de letselschadedienst uitgevoerd door BVD advocaten. Als u dat wilt komen ze daarvoor bij u thuis voor overleg.

Meer informatie»

Let's help – (letsel)schadedienst