Zoeken
A A A
headerbeeld

Digitale keuzehulp

De NPV heeft de volgende digitale keuzehulpen ontwikkeld:

Klik op de titel van de keuzehulp van (jo)uw keuze om verder te gaan. Daar kunt u een account aanmaken om de keuzehulp te maken.

Klik hier om in te loggen als u al een account heeft.

Eerst meer weten of zijn er problemen?
Kies hieronder de vraag die bij (jo)uw situatie past.

 

Wat is een keuzehulp en hoe werkt het?

De digitale keuzehulp helpt je om een mening te vormen over (een van) deze onderwerpen. Je vindt er filmpjes, ervaringsverhalen, opdrachten en veel informatie. Deze keuzehulp is geen test die je invult en waar vervolgens een antwoord uit komt rollen. Je moet het meer zien als een online cursus die inzicht geeft in wat voor jou belangrijk is en welke keuzes daar vervolgens bij passen. Op de pagina’s van de keuzehulpen zelf kun je kijken of de keuzehulp bij jou past.

Inloggen

De keuzehulpen worden gemaakt in een beveiligde omgeving. Daarom moet je een account aanmaken om de keuzehulp te kunnen maken. Dit kan op de pagina van de keuzehulp die je wilt maken.

Waarom heb ik een account nodig?


Tijdens het invullen van de keuzehulp word je soms gevraagd om antwoord te geven op een vraag. Dit antwoord blijft bewaard en later in de keuzehulp wordt er weer naar verwezen. Omdat het persoonlijke antwoorden zijn, hechten we er waarde aan dat deze antwoorden voor niemand anders dan jezelf zichtbaar zijn. Ook zorgt het hebben van een account ervoor dat je je eigen antwoorden terug kunt zien en je de keuzehulp niet in een keer hoeft te maken, omdat onthouden wordt waar je gebleven bent. Vandaar een beveiligd account waar niemand verder inzicht in heeft.

Ik heb al een account, hoe kan ik inloggen?

Heb je al een account aangemaakt? Via deze link kun je inloggen voor de keuzehulp.

Ik heb al een account voor een andere keuzehulp. Moet ik dan opnieuw een account aanmaken?

Nee, dat is niet nodig! Log in zoals u gewend bent. U komt dan in het moduleoverzicht. Klik op de knop ‘Beschikbaar’. U ziet dan de andere keuzehulpen.

Problemen?

Lukt het niet om in te loggen? Bekijk onze veelgestelde vragen. Of stuur een e-mail naar elearning@npvzorg.nl. Het is fijn als u in deze e-mail een screenshot stuurt van uw beeldscherm waarop het probleem te zien is. Zo kunnen wij u snel verder helpen.