Zoeken
A A A
headerbeeld

Keuzehulp 20 wekenecho

Je verwacht een kindje en staat voor de keuze om een 20 wekenecho te laten maken. Fijn dat je de tijd neemt om daar goed over na te denken en hebt besloten deze digitale keuzehulp te willen invullen. Het wonder van nieuw leven vraagt om zorgzame keuzes. Op deze pagina kan je een account aanmaken voor de keuzehulp 20 wekenecho.

Heb je al een account aangemaakt voor een van de keuzehulpen?
Klik dan hier om in te loggen.

Waar gaat de keuzehulp over?

In de keuzehulp komen de volgende aspecten aan bod:

Hoe kan ik de keuzehulp maken?

Om de keuzehulp 20 wekenecho te gebruiken, is het nodig dat je een account aanmaakt door onderstaande gegevens in te vullen. Op het opgegeven e-mailadres krijg je vervolgens een e-mail met daarin een link om je account te activeren. Zodra je je account hebt geactiveerd, kun je de keuzehulp starten. We adviseren je om de keuzehulp niet in een keer te doorlopen. Neem voor jezelf genoeg tijd om na te denken. Het doorlopen van de gehele keuzehulp zal maximaal 1 uur tijd vragen. Doe je de keuzehulp in drie sessies, dan ben je 15-20 minuten per sessie bezig.

Waarom heb ik een account nodig? 

Tijdens het invullen van de keuzehulp word je soms gevraagd om antwoord te geven op een vraag. Dit antwoord blijft bewaard en later in de keuzehulp wordt er weer naar verwezen. Omdat het persoonlijke antwoorden zijn, hechten we er waarde aan dat deze antwoorden voor niemand anders dan jijzelf te lezen zijn. Daarom werken we met een beveiligd account.

Aanvraagformulier folders keuzehulp 20 wekenecho

Alleen de invulvakken met * zijn noodzakelijk om in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.