Zoeken
A A A
headerbeeld

GEANNULEERD: Bijeenkomst ‘Vruchtbaarheid en (hulp bij) zwanger worden’

Vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus is deze bijeenkomst GEANNULEERD. We informeren zo spoedig mogelijk over het vervolg.

 

 

De NPV organiseert een aantal bijeenkomsten over verminderde vruchtbaarheid en (hulp bij) zwanger worden. De NPV biedt in deze bijeenkomsten toerusting aan mannen en vrouwen hoe je samen een weg kunt vinden en keuzes maken in het omgaan met verminderde vruchtbaarheid en wens om zwanger te worden.

Misschien herkennen jullie je wel in onderstaande vragen:

  • Je bent getrouwd, wilt graag kinderen, maar hoe ga je op een natuurlijke manier om met jullie gezamenlijke vruchtbaarheid?
  • Jullie proberen al een tijdje om zwanger te worden, maar het wil niet lukken. Hoe moet het nu verder?
  • Omdat je nog niet zwanger bent, ben je bij je huisarts geweest. Hij heeft je doorgestuurd naar een specialist, maar je hebt vragen bij de verschillende behandelingen. Aan wie kun je je vragen voorleggen?

Op deze vragen gaan we in tijdens de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt gehouden in Veenendaal in het pand van de NPV (Kerkewijk 115). Per bijeenkomst is plaats voor maximaal 20 personen. Er is gelegenheid tot napraten met deskundigen.

Willen jullie je aanmelden of meer weten over deze bijeenkomst? Klik dan hier.

NPV-Zorg voor het Leven

Kerkewijk 115
3904 JA Veenendaal

woensdag 1 april 2020

19:00