Zoeken
A A A
headerbeeld

Aanmelden als vrijwilliger

Bent u enthousiast geworden over de NPV-Thuishulp en wilt u vrijwilliger worden? Meld u dan aan via het formulier onderaan de pagina. Uw gegevens zullen dan worden doorgegeven aan de dichtstbijzijnde NPV-Thuishulpgroep bij u in de buurt. Als u wel graag vrijwilliger wilt worden, maar niet precies weet welke mogelijkheden er zijn, kunt u dat invullen bij het opmerkingenveld in het formulier. We nemen dan contact op om samen te kijken wat bij u of jou past.

Let op! Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens het privacyreglement van de NPV.

Wilt u een specifieke bijdrage leveren naar aanleiding van (de gevolgen van) het coronavirus? U kunt hier meer lezen: hoe zet de NPV zich in, en wat kan ik doen? We hebben veel mooie en creatieve voorbeelden verzameld.

Ik wil vrijwilliger worden op een andere manier

Het kan natuurlijk zijn dat u of jij iets wil(t) bijdragen aan het werk van de NPV, maar dan eenmalig. Misschien is dan de actie Schatzoeken iets voor u of jou. U kunt gratis een werkboek bestellen om eenzaamheid in uw omgeving tegen te gaan. Je kunt zelf met het boekje aan de slag, maar ook als kerk, als vereniging, of bijvoorbeeld als gezin. Of houd onze Facebookpagina in de gaten: hier vragen we af en toe om een vrijwilliger voor verschillende projecten. En activeer uw omgeving om ook bij te dragen aan de NPV en haar boodschap, door eens wat op social media te plaatsen over onze organisatie of te vragen of vrienden en familie lid willen worden.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Aanmelden vrijwilliger Thuishulp

Alleen de invulvakken met * zijn noodzakelijk om in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.