Eenzaamheid

Eenzaamheid … u komt het waarschijnlijk tegen in uw werk als vrijwilliger. Hoe kunt u hierbij helpen?

Flyer en werkboek

Vanuit de NPV willen we zoveel mogelijk mensen vertellen over het bestaan van dit werkboek en bekendheid geven aan de website stopeenzaamheidzelf.nl. Dit doen we door onze nieuwe flyer (zie afbeelding) via vrijwilligers te verspreiden.

Zeker in een tijd waarin eenzaamheid onder mensen (oud én jong) toeneemt, is dit een waardevolle actie. Niet te vergeten ook met het oog op de zomervakantie, waarin veel ouderen en jongeren eenzaam zijn door afwezigheid (door vakantie) van familie, vrienden, vrijwilligers of vaste bezoekers.

Doet u mee?

Helpt u mee om deze flyer te verspreiden en zo meer bekendheid te geven aan hoe mensen zelf aan de slag kunnen gaan om hun eenzaamheidgevoelens te verminderen?

Via onderstaand formulier kunt u de flyer(s) Stop eenzaamheid zelf aanvragen.

Invulvakken met een * zijn verplicht om in te vullen.

Eenzaamheid

Aanvraagformulier flyer 'Stop eenzaamheid zelf'

  • Vul een getal in tussen de 1 en 100
  • Wilt u meer dan 100 exemplaren bestellen, neem dan contact op met de receptie via receptie@npvzorg.nl of (0318) 54 78 88. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00-12.30 uur.
  • De persoonsgegevens die wij van u vragen worden zorgvuldig verwerkt voor doeleinden die passen bij de vraag of opmerking die u via bovenstaande formulier aan ons doorgeeft. Meer informatie over hoe wij uw gegevens verwerken kunt u vinden in de Privacyverklaring van de NPV.
  • De NPV gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier de privacyverklaring van de NPV.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Instead of show do a slideDown function