Terugblik NPV promotiekraam 1 oktober 2022

06 oktober 2022

Terwijl regen en zonneschijn elkaar afwisselden, stonden wij namens de NPV-Renswoude, met een kraam op het Dorsplein. Met dit najaarsweer smaakte een kopje soep heerlijk. Dit werd dan ook gretig afgenomen door de mensen die langskwamen.

Onder het genot van een kopje soep werd het werk van de NPV onder de aandacht gebracht. We spraken met ouderen en met jongeren.

We hebben veel mensen kunnen bereiken met een positief verhaal over de NPV. Er zijn zelfs mensen dezelfde dag lid geworden. Wist u dat lid worden van de NPV maar €1,45 per maand kost? En dat als u lid bent van Pro Life Zorgverzekeringen u gratis lid kunt worden van de NPV? Meer informatie kunt u vinden op https://www.npvzorg.nl/steun-ons/lidmaatschap/wordlid/

Door de kinderen werd er enthousiast gereageerd op de bellenblaas en pepermunt. Ook werd er met enthousiasme gereageerd op de uitnodiging voor de thema avond op 22 oktober. We hopen dat veel mensen zich aanmelden!

Aan mensen die nog niet bekend waren met (het werk van) de NPV werd informatie meegegeven. Met diverse mensen waren er gesprekken die voor hun thuissituatie heel goed de vrijwillige thuiszorg zouden kunnen gebruiken.

Via deze weg willen wij de NPV leden die soep hebben gekookt, hartelijk bedanken. Ieder uur werd er belangeloos heerlijke soep gebracht. De soep werd bewaard in warmhoudketels die we gratis mochten lenen van Anton van Rinsum. Hartelijk dank hiervoor. Ook willen wij de Coop bedanken voor het belangeloos leveren van stroom en een kraam.

We mogen terugkijken op een goed geslaagde dag, wat ons met dankbaarheid vervuld.

De NPV komt op voor het leven. Voor het prille leven in de moederschoot tot hen die op hoge leeftijd zijn gekomen. Voor hen die ziek zijn en voor de familie en vrienden om hen heen. Wij geloven dat ieder leven er toe doet, hoe moeilijk, zwaar en uitzichtloos het leven en/of de omstandigheden soms ook kunnen zijn. Juist dán willen wij er voor u zijn!

Heeft u een hulpvraag of wilt u meer informatie over de thuishulp, dan kunt u mailen naar: thuishulp-renswoude@afdeling-npvzorg.nl  of op maandag-vrijdag van 10.00-12.00uur bellen naar 06 – 29 29 71 19.

Bent u zaterdag niet in de gelegenheid geweest om langs te komen bij onze kraam, of heeft u nog vragen? U kunt ons altijd mailen op renswoude@afdeling-npvzorg.nl

Ook op onze landelijke website  www.npvzorg.nl staat een kennisbank waar u informatie vindt over medisch-ethische onderwerpen, en ook is er een advieslijn.

 

Hartelijke groet namens het NPV bestuur Renswoude

Martin Elbertsen, Aline Ligtenberg en Noen Lambers

Terugblik NPV promotiekraam 1 oktober 2022

Instead of show do a slideDown function