Onderzoek naar seksualiteit

24 juni 2015

Way of Life, de jongerenorganisatie van de NPV-Zorg voor het leven, is een onderzoek gestart rondom het thema seksualiteit. Dit onderzoek moet inzicht geven in de opvattingen van jongeren over seksualiteit en de seksuele opvoeding die zij gehad hebben. Het onderzoek is een onderdeel van een groter project rondom seksualiteit. Na de zomer verschijnt er een handleiding om met jongeren in gesprek te gaan over waarde(n)volle seks.

De reden waarom de NPV aandacht besteedt aan seksualiteit is omdat we merken dat veel christelijke jongeren worstelen met vragen over seksualiteit. Als organisatie maken we ons sterk voor de zorg voor het (ongeboren) leven en wijzen we abortus af. In de praktijk blijkt abortus onlosmakelijk samen te hangen met visie op veilige relaties, seksualiteit, gezin en de zorg voor elkaar. Veel abortussen zijn het gevolg van onveilige en onstabiele relaties. Hoog tijd dat de waarde van het leven en de waarde van seksualiteit in samenhang besproken worden.
Ben je 30 jaar of jonger? Doe dan mee aan het onderzoek dat we gestart zijn. Het invullen van de vragenlijst is mogelijk tot en met vrijdag 7 augustus 2015. Voor meer informatie en de link naar het onderzoek, zie www.wayoflife.nl.


NPV-Zorg
altijd dichtbij

Bekijk onze afdelingen

Onze thema's

Bekijk al onze thema's
Instead of show do a slideDown function